Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: tablescolare@util21.ro

Tabla scolara 33x48 cu 2 fete alba/verde

 

 

Tabla scolara 33x48 cm alb/verde

Tabla scolara 33x48 cm alb/verde , o fata alba whiteboard pentru markere si o fata verde pentru scris cu creta
62,85 RON

 

 

 

 

 

Atentie : pentru comenzi de consumabile necesare pentru table scolare cum ar fi : markere, creta ecologica, burete de sters tabla, spray curatat tabla sau pasta de curatare table scolare avem serviciu rapid de livrare la usa pentru Bucuresti si toata tara la numai :
Cost livrare colet pana in 3 Kg in Bucuresti 9 lei
Cost livrare colet pana in 3 Kg in tara 19,90 lei

 

  Table scolare de dimensiuni (inaltime x lungime): 30 x 45 cm

 

 
Tabla scolara alba magnetica - whiteboard magnetic varianta Ferroscript 30 x 45 cm Magnetoplan - Germania - 25 ani garantie

                             Cumpara aici

  • rama de aluminiu
  • suprafata speciala emailata, alba, magnetica care suporta in timpul procesului de fabricatie cele mai riguroase controale de calitate astfel incat ea devine rezistenta la zgarieturi si chiar la actiunea acizilor.
  • sistem de rame pentru a oferi o calitate exceptionala si, in acelasi timp, o utilizare multipla a acestor table scolare albe magnetice / whiteboard-uri Ferroscript
  • white board-uri / table scolare extrem de rezistente ce au spatele acoperit cu o foita metalica astfel incat este impiedicata deformarea lor.
  • table scolare albe adezive magnetic, pe care se scrie cu markere nepermanente si care pot fi sterse cu servetele uscate sau umede.
  • tavita pentru burete si marker pe toata lungimea panoului + toate dispozitivele necesare montarii orizontale sau verticale perfecte pe perete.
  • producator Magnetoplan Germania

 

Garantie: 25 ani pentru suprafata de scriere !!!

 Tabla scolara alba magnetica - whiteboard magnetic varianta Ferroscript 30 x 45 cm Magnetoplan - Germania 25 de ani garantie