Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: tablescolare@util21.ro

  Peste 200 de modele de table scolare va stau la dispozitie . Formati 0723.819.700 si intrati in direct cu specialistul nostru in table scolare : aflati stocuri , preturi , costuri de livrare si termen de livrare.

 Putem verifica instant daca un produs pe care il cautati exista pe stoc in depozitul central de table scolare intre orele 10-18.

 Livram in toata tara cu Sprint Curier  sau alt curierat rapid .


Atentie : pentru comenzi de consumabile necesare pentru table scolare cum ar fi : markere, creta ecologica, burete de sters tabla, spray curatat tabla sau pasta de curatare table scolare avem serviciu rapid de livrare la usa pentru Bucuresti si toata tara la numai :
Cost livrare colet pana in 3 Kg in Bucuresti 9 lei
Cost livrare colet pana in 3 Kg in tara 19,90 lei 

 

 

 In Bucuresti livrarile se fac cu masinile firmei noastre , pentru comenzi de peste 300 lei ron + TVA livrarea fiind gratuita . In tara, livrarea este gratuita pentru comenzi de peste 6.000 RON + TVA.

 

 

 

Daca intampinati probleme la deschiderea acestui site  este din cauza ca folositi IE. Instalati Mozila Firefox si nu veti avea probleme !

 

Comandati produsele dorite prin email sau prin programul care gestioneaza casuta dv. postala - Gmail, Yahoo, Outlook etc - si trimiteti un e-mail la adresa de mai jos: tablescolare@util21.ro

 

 
Atentie : pentru comenzi de consumabile necesare pentru table scolare cum ar fi : markere, creta ecologica, burete de sters tabla, spray curata tabla sau pasta de curatare table scolare avem serviciu rapid de livrare la usa pentru Bucuresti si toata tara la numai :
Cost livrare colet pana in 3 Kg in Bucuresti 9 lei
Cost livrare colet pana in 3 Kg in tara 19,90 lei 

 

 

 Vizitati si site-ul www.cosmetice-naturale.com.ro Cel mai mare magazin de cosmetice naturale si bio  din Romania va prezinta cele mai bune variante de tratament cosmetic pentru femei si barbati. Aici aflati toate noutatile din domeniu si cu ajutorul rubricii intrebari si raspunsuri puteti sa cumparati exact ce va trebuie.