Home >> Magnetoplan > Table scolare albe magnetice - whiteboard tip CC >> Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip CC 120 x 300 cm Magnetoplan Germania 25 ani garantie

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: tablescolare@util21.ro

Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip CC 120 x 300 cm Magnetoplan Germania 25 ani garantie

Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip CC 120 x 300 cm Magnetoplan Germania 25 ani garantie ! Vezi cum ...
1.649,81 RON

 

Descriere produs:

Table scolare albe magnetice / whiteboard-uri in varianta CC : tabla scolara alba magnetica / whiteboard tip CC de dimensiuni (inaltime x lungime): 120 x 300 cm producator Magnetoplan (Germania), table originale:

 

Cumpara 5 set-uri markere whiteboard 4 culori + 1 burete Star + 1 set rezerva servetele burete si primesti

25 ani Garantie !

Vezi prezentare VIDEO

 • - tabla scolara alba magnetica / whiteboard magnetic de calitate superioara, eleganta, cu rama de aluminiu si culoare argintie - colturi in plastic.
 • - spatele este imbracat cu o foita metalica pentru a garanta o stabilitate deosebita.
 • - suprafata ceramica emailata de o calitate exceptionala.
 • - asigura rezistenta la zgarieturi, nu pastreaza urmele celor scrise anterior.
 • - suprafata de scriere este adeziva magnetic - se poate scrie cu markere nepermanente si se poate sterge cu servetele uscate sau umede.
 • - tabla scolara prevazuta cu 4 puncte orizontale pentru montare si agatatori cu greu vizibile.
 • - aceste table scolare albe magnetice / whiteboard-uri varianta CC 100 x 200 cm Magnetoplan se incadreaza in designul oricarui birou modern si se dovedesc a fi instrumente organizationale cu multiple utilizari.
 • - tavita pentru burete si marker pe toata lungimea panoului

 

Dimensiuni (I x L): 120 x 300 cm

 

Cod produs: 12 411 CC

 • Garantie 7 ani
 • Instructiuni de folosire tabla alba magnetica Magnetoplan :

  Se pozitioneaza pe perete tabla in cei 4 suporti de prindere , la o distanta fata de podea de 90 cm pentru clasele I - VIII si 100 cm pentru clasele de liceu si facultate .

  Se desface folia protectoare de pe tabla (atentie folia stretch protectoare este obligatoriu lipita pe table si deci trebuie neaparat sa o dezlipiti )

  Se folosesc pentru scriere markere whiteboard  speciale Magnetoplan .

  Pentru o stergere mai buna a tablei lasati minim 30 de secunde dupa scriere timp de uscare a cernelei din marker pentru a se transforma in praf si se va sterge mai usor , folositi pentru stergere Burete table Magnetoplan Long Life  si Servetele de sters table pentru burete Magnetoplan .

  Cand tabla se imbacseste dupa mai multe stergeri o puteti curata cu spray whiteboard Magnetoplan folosind o laveta de bumbac fina care nu zgarie .

  Atentie folosirea altor markere altele decat cele whiteboard speciale pot dauna suprafetei tablei si afecta garantia si durata de viata ( unele din markerele de pe piata contin substante toxice puternice asa ca atentie nu tot ce este ieftin este si  bun ) . 

 

Produse din aceeasi categorie