Home >> Magnetoplan > Table scolare albe magnetice - whiteboard tip SP - economice >> Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip 100 x 150 cm Magnetoplan Germania - 3 ani garantie !

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: tablescolare@util21.ro

Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip 100 x 150 cm Magnetoplan Germania - 3 ani garantie !

Table scolare albe magnetice whiteboard-uri - varianta SP, economica - dimensiuni: 100 x 150 cm - profil aluminiu, Magnetoplan Germania - garantie 5 ani !
506,76 RON

 

Descriere produs:

Table scolare albe magnetice whiteboard-uri - varianta SP, economica - dimensiuni: 100 x 150 cm - profil aluminiu, Magnetoplan Germania, 5 ani garantie

Cumpara 5 set-uri markere whiteboard 4 culori + 1 burete Star + 1 set rezerva servetele burete si primesti

7 ani Garantie !

Cu doar 150 lei investiti in materiale consumabile de calitate castigi 2 ani de garantie in plus !

Panouri practice pentru a se scrie pe ele sau a se atasa pe ele, cu ajutorul magnetilor, fotografii, carti de vizita, notite si alte articole de acest gen. Pe suprafata acrilica adeziva magnetic se poate scrie cu markerele nepermanente. Sunt echipate cu rame de aluminiu si colturi rotunde. Spatele panourilor sunt acoperite cu o suprafata metalica galvanizata care asigura stabilitate, impotriva distorsiunilor. Tavita metalica pentru markere si instrumentele de sters are capete rotunde, inclusiv pe intreaga lungime a panoului. Sistem de ancorare pe perete invizibil.

Instructiuni de folosire tabla alba magnetica Magnetoplan :

 

Se pozitioneaza pe perete tabla in cei 4 suporti de prindere , la o distanta fata de podea de 90 cm pentru clasele I - VIII si 100 cm pentru clasele de liceu si facultate .

Se desface folia protectoare de pe tabla (atentie folia stretch protectoare este obligatoriu lipita pe table si deci trebuie neaparat sa o dezlipiti )

 

Se folosesc pentru scriere markere whiteboard  speciale Magnetoplan .

Pentru o stergere mai buna a tablei lasati minim 30 de secunde dupa scriere timp de uscare a cernelei din marker pentru a se transforma in praf si se va sterge mai usor , folositi pentru stergere Burete table Magnetoplan Long Life  si Servetele de sters table pentru burete Magnetoplan .

Cand tabla se imbacseste dupa mai multe stergeri o puteti curata cu spray whiteboard Magnetoplan folosind o laveta de bumbac fina care nu zgarie .

Atentie folosirea altor markere altele decat cele whiteboard speciale pot dauna suprafetei tablei si afecta garantia si durata de viata ( unele din markerele de pe piata contin substante toxice puternice asa ca atentie nu tot ce este ieftin este si  bun ) .

 

Vezi detalii tabla scolara alba magnetica whiteboard tip 100 x 150 cm Magnetoplan Germania


 

 

Produse din aceeasi categorie