Home >> Magnetoplan > Table scolare albe Ferroscript >> Tabla scolara alba magnetica whiteboard 120 x 300 cm ferroscript 25 ani garantie !

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: tablescolare@util21.ro

Tabla scolara alba magnetica whiteboard 120 x 300 cm ferroscript 25 ani garantie !

Table scolare albe magnetice ferroscript whiteboard-uri 120 x 300 cm - profil aluminiu, Magnetoplan Germania garantie 25 ani ! Numai la comanda !
2.894,87 RON

 

Descriere produs:

Sisteme de afisare si prezentare - table scolare albe magnetice / whiteboard-uri varianta Ferroscript : tabla scolara alba magnetica / whiteboard varianta Ferroscript de dimensiuni (inaltime x lungime): 120 x 300 cm producator Magnetoplan (Germania), table originale:

Cumpara 2 set-uri markere whiteboard 4 culori + 1 burete Star + 1 set rezerva servetele burete si primesti

30 ani Garantie !

System-Magnettafel ferroscript

Suport magnetic  extrem de stabil, în cadrul sistemului de Table scolare cu o fata de calitate extra long life.

 

      * 25 ani garanţie pe suprafaţa de bord de înaltă calitate-magnetica, Scratch este  superrezistent şi acoperit cu un email special

Pe aceasta tabla se pot folosi :

    Magnet - i

     Bureti sau carpe uscate sau umede

    Beneficii ale planului în cadrul sistemului de Magnetoplan

     Pentru 25 de ani, menţinut în mod consecvent, care să permită magneto-plan sub compatibilitatea sistemului de toate      produsele

 

      * Placi de Magnet, panouri de informare, panouri de grilă cu un sistem de sub orice moment, chiar mai târziu să fie extins cu:

 

            distanţatoare o

 

            O balama benzi, pentru utilizarea ca Klapptafeln

 

            turnbuckles o pentru integrarea în şasiu cu coloane

 

            elementele de comandă şi o pereche rolul de a se integra

 

      * Suport magnetic poate fi fără accesorii suplimentare, şi nu de asamblare monta direct în magneto-planul de perete sistemului feroviar

  Tabla ferroscript este Super tabla magnetica pentru scoala, firme, arhitectura, sistem feroviar

Instructiuni de folosire tabla alba magnetica Magnetoplan :

Se pozitioneaza pe perete tabla in cei 4 suporti de prindere , la o distanta fata de podea de 90 cm pentru clasele I - VIII si 100 cm pentru clasele de liceu si facultate .

Se desface folia protectoare de pe tabla (atentie folia stretch protectoare este obligatoriu lipita pe table si deci trebuie neaparat sa o dezlipiti )

Se folosesc pentru scriere markere whiteboard  speciale Magnetoplan .

Pentru o stergere mai buna a tablei lasati minim 30 de secunde dupa scriere timp de uscare a cernelei din marker pentru a se transforma in praf si se va sterge mai usor , folositi pentru stergere Burete table Magnetoplan Long Life  si Servetele de sters table pentru burete Magnetoplan .

Cand tabla se imbacseste dupa mai multe stergeri o puteti curata cu spray whiteboard Magnetoplan folosind o laveta de bumbac fina care nu zgarie .

Atentie folosirea altor markere altele decat cele whiteboard speciale pot dauna suprafetei tablei si afecta garantia si durata de viata ( unele din markerele de pe piata contin substante toxice puternice asa ca atentie nu tot ce este ieftin este si  bun ) .Categoria table scolare whiteboard magnetice calitate superioara Magnetoplan Germania


 

 

Produse din aceeasi categorie