Home >> Magnetoplan > Table scolare albe magnetice - whiteboard tip CC >> Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip CC 120 x 220 cm Magnetoplan Germania - 7 ani garantie

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: tablescolare@util21.ro

Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip CC 120 x 220 cm Magnetoplan Germania - 7 ani garantie

Table scolare albe magnetice whiteboard-uri varianta CC - dimensiuni: 120 x 220 cm - profil aluminiu, Magnetoplan Germania - garantie 25 ani ! Vezi cum ...
1.150,91 RON

 

Descriere produs:

 Sisteme de afisare si prezentare - table scolare albe magnetice sau whiteboard-uri varianta CC : tabla scolara alba magnetica / whiteboard varianta CC - dimensiuni (inaltime x lungime): 120 x 220 cm producator Magnetoplan (Germania), table originale:
 

Cumpara 5 set-uri markere whiteboard 4 culori + 1 burete Star + 1 set rezerva servetele burete si primesti

25 ani Garantie !

Vezi prezentare VIDEO

 • tabla scolara alba magnetica sau whiteboard de calitate superioara, eleganta, cu rama de aluminiu, culoare argintie si colturi in plastic.
 • spatele este imbracat cu o foita metalica pentru a garanta o stabilitate deosebita.
 • suprafata ceramica emailata de o calitate exceptionala, rezistenta la zgarieturi, nu pastreaza urmele celor scrise anterior.
 • suprafata de scriere este adeziva magnetic, se poate scrie cu markere nepermanente si se poate sterge cu servetele uscate sau umede.
 • tabla scolara prevazuta cu 4 puncte orizontale pentru montare si agatatori cu greu vizibile.
 • table scolare albe magnetice / white boards / whiteboard-uri tip CC ce se incadreaza in designul oricarui birou modern si se dovedesc a fi instrumente organizationale cu multiple utilizari.
 • tavita pentru burete si marker pe toata lungimea panoului
 • Dimensiuni (I x L): 120 x 220 cm
 • Cod produs: 12 407 CC
 • Garantie 7 ani
 • Instructiuni de folosire tabla alba magnetica Magnetoplan :

  Se pozitioneaza pe perete tabla in cei 4 suporti de prindere , la o distanta fata de podea de 90 cm pentru clasele I - VIII si 100 cm pentru clasele de liceu si facultate .

  Se desface folia protectoare de pe tabla (atentie folia stretch protectoare este obligatoriu lipita pe table si deci trebuie neaparat sa o dezlipiti )

  Se folosesc pentru scriere markere whiteboard  speciale Magnetoplan .

  Pentru o stergere mai buna a tablei lasati minim 30 de secunde dupa scriere timp de uscare a cernelei din marker pentru a se transforma in praf si se va sterge mai usor , folositi pentru stergere Burete table Magnetoplan Long Life  si Servetele de sters table pentru burete Magnetoplan .

  Cand tabla se imbacseste dupa mai multe stergeri o puteti curata cu spray whiteboard Magnetoplan folosind o laveta de bumbac fina care nu zgarie .

  Atentie folosirea altor markere altele decat cele whiteboard speciale pot dauna suprafetei tablei si afecta garantia si durata de viata ( unele din markerele de pe piata contin substante toxice puternice asa ca atentie nu tot ce este ieftin este si  bun ) .


  Categoria table scolare whiteboard magnetice calitate superioara Magnetoplan Germania
  Acest produs il puteti cumpara si de pe site-ul Supermarket Util21

 

 

Produse din aceeasi categorie