Home >> Magnetoplan > Table scolare albe Ferroscript >> Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip Ferroscript 90 x 120 cm Magnetoplan - 25 ani garantie

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: tablescolare@util21.ro

Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip Ferroscript 90 x 120 cm Magnetoplan - 25 ani garantie

Table scolare albe magnetice whiteboard-uri varianta Ferroscript - dimensiuni: 90 x 120 cm - profil aluminiu, Magnetoplan Germania - garantie 25 de ani !
875,28 RON

 

Descriere produs:

Table scolare albe magnetice sau whiteboard-uri in varianta Ferroscript : tabla scolara alba magnetica / whiteboard varianta Ferroscript de dimensiuni (inaltime x lungime): 90 x 120 cm producator Magnetoplan (Germania), table originale:

 Cumpara 2 set-uri markere whiteboard 4 culori + 1 burete Star + 1 set rezerva servetele burete si primesti

30 ani Garantie !

Magnetoplan a dezvoltat si patentat de mai bine de 20 de ani un sistem de rame pentru a oferi o calitate exceptionala si, in acelasi timp, o utilizare multipla a acestor table scolare albe magnetice sau white board-uri varianta Ferroscript - a se vedea si sistemul de rame pentru whiteboard magnetica / tabla scolara alba magnetica .

 

Aceste table scolare albe magnetice sau whiteboard-uri in varianta Ferroscript de dimensiuni: 90 x 120 cm cu sistemele de rame de la Magnetoplan au extinsa garantia la 25 ani pentru suprafata emailata care suporta in timpul procesului de fabricatie cele mai riguroase controale de calitate astfel incat ea devine rezistenta la zgarieturi si chiar la actiunea acizilor.

 

Table scolare albe magnetice / white board-uri / whiteboard-uri magnetice extrem de rezistente ce au spatele acoperit cu o foita metalica astfel incat este impiedicata deformarea lor. Sunt adezive magnetic, se poate scrie pe ele cu markere nepermanente si pot fi sterse cu servetele uscate sau umede.

 

Se livreaza cu tavita pentru markere si toate dispozitivele necesare montarii orizontale sau verticale perfecte pe perete.

 

Dimensiuni (I x L): 90 x 120 cm

Cod produs: 12 402 00

 

Garantie: 25 ani ! - Numai la comanda !

Instructiuni de folosire tabla alba magnetica Magnetoplan :

Se pozitioneaza pe perete tabla in cei 4 suporti de prindere , la o distanta fata de podea de 90 cm pentru clasele I - VIII si 100 cm pentru clasele de liceu si facultate .

Se desface folia protectoare de pe tabla (atentie folia stretch protectoare este obligatoriu lipita pe table si deci trebuie neaparat sa o dezlipiti )

Se folosesc pentru scriere markere whiteboard  speciale Magnetoplan .

Pentru o stergere mai buna a tablei lasati minim 30 de secunde dupa scriere timp de uscare a cernelei din marker pentru a se transforma in praf si se va sterge mai usor , folositi pentru stergere Burete table Magnetoplan Long Life  si Servetele de sters table pentru burete Magnetoplan .

Cand tabla se imbacseste dupa mai multe stergeri o puteti curata cu spray whiteboard Magnetoplan folosind o laveta de bumbac fina care nu zgarie .

Atentie folosirea altor markere altele decat cele whiteboard speciale pot dauna suprafetei tablei si afecta garantia si durata de viata ( unele din markerele de pe piata contin substante toxice puternice asa ca atentie nu tot ce este ieftin este si  bun ) .Categoria table scolare whiteboard magnetice calitate superioara Magnetoplan Germania


 

 

Produse din aceeasi categorie