Home >> SMIT > Table scolare albe magnetice - whiteboard >> Tabla scolara alba magnetica whiteboard 100 x 150 cm SMIT - Olanda - 5 ani garantie !

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: tablescolare@util21.ro

Tabla scolara alba magnetica whiteboard 100 x 150 cm SMIT - Olanda - 5 ani garantie !

Table scolare albe magnetice whiteboard-uri 100 x 150 cm - SMIT - Olanda - 10 ani garantie daca cumperi un set de markere Artline Japan
544,70 RON

 

Descriere produs:

  Aceasta tabla scolara alba magnetica sau whiteboard de dimensiuni (inaltime x lungime): 100 x 150 cm - marca SMIT (Olanda) face parte din programul de table scolare albe magnetice sau whiteboarduri 100 x 150 SMIT Visual Supplies, 10 ani garantie daca cumperi un set de markere Artline Japan

 

  • Suprafata magnetica tratata special rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturi.
  • Rama de aluminiu profil Softline.
  • Se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete si tavita (30 cm).
  • Pentru scriere pe aceasta tabla scolara alba magnetica 100 x 150 cm se folosesc markere lavabile si pentru stergere burete uscat.
  • Dimensiuni (I x L): 100 x 150 cm
  • Cod produs: 11103261
  • Garantie: 5 ani !

 

Instructiuni de folosire tabla alba scolara magnetica :

Atentie in ambalaj este kit-ul de montaj al tablei !

Se pozitioneaza pe perete tabla in cei 4 suporti de prindere , la o distanta fata de podea de 90 cm pentru clasele I - VIII si 100 cm pentru clasele de liceu si facultate

Se desface folia protectoare de pe tabla (atentie folia stretch protectoare este obligatoriu lipita pe table si deci trebuie neaparat sa o dezlipiti ) dupa montajul tablei pentru a evita eventualele zgarieturi.

Se folosesc pentru scriere markere whiteboard  special .

Pentru o stergere mai buna a tablei lasati minim 30 de secunde dupa scriere timp de uscare a cernelei din marker pentru a se transforma in praf si se va sterge mai usor , folositi pentru stergere Burete table Magnetoplan Long Life  si Servetele de sters table pentru burete Magnetoplan .

Cand tabla se imbacseste dupa mai multe stergeri o puteti curata cu spray whiteboard Magnetoplan folosind o laveta de bumbac  fina care nu zgarie .

Atentie folosirea altor markere altele decat cele whiteboard speciale pot dauna suprafetei tablei si afecta garantia si durata de viata ( unele din markerele de pe piata contin substante toxice puternice asa ca atentie nu tot ce este ieftin este si  bun ) .

 

   » Mai multe detalii despre tabla scolara alba magnetica whiteboard 100 x 150 cm - profil aluminiu, SL, SMIT

  


 

 

Produse din aceeasi categorie