Home >> SMIT > Table scolare albe magnetice - whiteboard >> Tabla scolara alba magnetica whiteboard 120 x 240 cm SMIT - Olanda - 5 ani garantie !

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: tablescolare@util21.ro

Tabla scolara alba magnetica whiteboard 120 x 240 cm SMIT - Olanda - 5 ani garantie !

Table scolare albe magnetice whiteboard-uri 120 x 240 cm - SMIT - Olanda, 10 ani garantie daca cumperi un set de markere Artline Japan
988,84 RON

 

Descriere produs:

tabla magnetica 120x240, Table scolare albe magnetice sau whiteboard-uri -  tabla scolara alba magnetica whiteboard 120 x 240 cm - profil aluminiu, SL, calitate superioara prin SMIT Visual Supplies (Olanda), 10 ani garantie daca cumperi un set de markere Artline Japan
 

  • Suprafata de scriere alba magnetica tratata special rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturi.
  • Rama de aluminiu profil Softline - coltare rotunjite pentru evitarea accidentelor.
  • Se livreaza cu accesorii necesare pentru montare pe perete si tavita pentru markere (30 cm).
  • Pentru scriere se folosesc markere lavabile si pentru stergere burete uscat.
  • Utilizare multipla atat cu magneti (divers colorati) cat si cu markere pentru whiteboard.
  • Dimensiuni (Inaltime x Lungime): 120 x 240 cm
  • Cod produs: 11103294
  • Garantie extinsa: 5 ani

   Aceasta tabla scolara profesionala alba magnetica este un mod eficient de prezentare si comunicare pentru: sali de conferinta, prezentari, training-uri, institutii de invatamant, etc.

 

Instructiuni de folosire tabla alba scolara magnetica :

Atentie in ambalaj este kit-ul de montaj al tablei !

Se pozitioneaza pe perete tabla in cei 4 suporti de prindere , la o distanta fata de podea de 90 cm pentru clasele I - VIII si 100 cm pentru clasele de liceu si facultate

Se desface folia protectoare de pe tabla (atentie folia stretch protectoare este obligatoriu lipita pe table si deci trebuie neaparat sa o dezlipiti ) dupa montajul tablei pentru a evita eventualele zgarieturi.

Se folosesc pentru scriere markere whiteboard  special .

Pentru o stergere mai buna a tablei lasati minim 30 de secunde dupa scriere timp de uscare a cernelei din marker pentru a se transforma in praf si se va sterge mai usor , folositi pentru stergere Burete table Magnetoplan Long Life  si Servetele de sters table pentru burete Magnetoplan .

Cand tabla se imbacseste dupa mai multe stergeri o puteti curata cu spray whiteboard Magnetoplan folosind o laveta de bumbac  fina care nu zgarie .

Atentie folosirea altor markere altele decat cele whiteboard speciale pot dauna suprafetei tablei si afecta garantia si durata de viata ( unele din markerele de pe piata contin substante toxice puternice asa ca atentie nu tot ce este ieftin este si  bun ) .

 

  » Mai multe detalii despre tabla scolara alba magnetica whiteboard 120 x 240 cm - profil aluminiu, SL, SMIT


 

 

Produse din aceeasi categorie